Something Very Funny

Under ett par månaders tid, har jag med stort intresse och stor glädje följt “Britain’s got talent” på engelsk TV.  En helt fascinerande TV-show där tusentals människor passerar i parad, med sina mycket varierande grader av talang:-). Jag är helt övertygad om att en del som “audition” bara gör det på skoj, för det finns inte en gnutta av nån talang, om inte absurditet räknas som talang…..

Alla har väl läst om och hört Susan Boyle, som tagit hela världen med storm. Och som kom tvåa i den slutliga finalen.

Mindre känd (i alla fall utanför Storbritannien) är kanske Stavros Flatley – en underbar “far och son” duo som dansar parodi på irish dancing. Helt underbart!

Varje gång jag tittar på det så fylls jag med en överväldigande känsla av glädje. De tog sig hela vägen till finalen och jag funderade till och från om de hörde hemma i finalen, då de ju inte nödvändigtvis är de bästa dansarna. Men till slut insåg jag…..deras talang är att underhålla, att göra folk glada. Det kan väl knappast finnas nån mer värdefull talang!

Här är de i finalen. Hoppas de gör dig glad:-)