istock_000003295249xsmall

Ja, jag vet att julen precis varit och att det är 11 månader kvar till nästa, men det kan väl aldrig vara för tidigt att börja påverka….? För att öka sina chanser menar jag…..

I år ska jag inte önska mig en handväska, det finns ju gränser för hur många man kan ha, även för mig:-).

Nej, i år önskar jag mig TED. Tänk hur underbart det skulle vara att få vara med på TED.

Om du inte har upptäckt TED ännu så är det en årlig talarkonferens där kreativa, inspirerande och framåtblickande människor delar med sig av sin kunskap, sina idéer och visioner. Tänk dig att översköljas av inspiration under flera dagar av några av världens bästa tänkare och “görare”! Under fyra dagar talar ca 50 personer i 18 minuter var! Wow! Snacka om att bombardera sig med möjligheter!

Jag håller tummarna. Och jag lovar att vara snäll förstås!

Under tiden tänker jag fortsätta lyssna på alla dessa fantastiska inspiratörer på TED Talks, hundratals videoklipp från dessa konferenser. Ibland är det knappt att jag vågar besöka deras hemsida för jag vet att jag “fastnar” så lätt där och sen inte får nåt annat gjort.

En av mina favoritklipp är Sir Ken Robinson som pratar om kreativitet och hur vi behöver lära våra barn annorlunda. Underbart! Om du vill skratta och inspireras, varsågod – här är länken.

Fast egentligen är det kanske så att hela livet är en enda stor TED konferens, med inspiration och möjligheter. När jag ser mig omkring på alla människor som jag möter så blir jag alldeles överväldigad av allt alla bidrar med.

Tänk på hur du inspirerar och påverkar dem omkring dig. Varje dag. Det du!