iStock_000000550886XSmall

Vi håller på och flyttar om på kontoret. Jag behöver därför rensa ut bland mina papper, och det är hög tid!

Jag tenderar tänka att “det där kan ju vara bra att ha” och sparar gärna på ALLA jobbpapper. Och det kan nog vara bra i och för sig, men jag har också märkt att jag har svårt att hitta nåt relevant när jag behöver det.

Så kom då min kollega Marie in på kontoret förra veckan och med hennes hjälp och uppmuntran har jag lyckats rensa ut massor med gamla (onödiga) papper. Ner i papperskorgen och återvinningslådan åkte flera kilon med papper. Och jag kommer att köra ännu mer papper genom dokumentförstöraren många kvällar framöver. Det är det värt.

Det är som om det har blivit klarare i huvudet för att jag rensat ut. Det finns helt klart en k0ppling – röra bland sina grejer, röra i huvudet.

Det är som om jag har fått ny energi, ny fokus och ny inspiration:-).

Man brukar prata om vårstädning – höststädning funkar precis lika bra. Jag har fortsatt där hemma och rensat ut både kläder, leksaker och annat.

Det är som en ny värld! Jag rekommenderar det varmt – rensa ut och gör plats för nytt. vare sig det är nya saker, nya idéer och tankesätt, eller annat.

Vad ska du rensa ut? Skriv gärna och berätta.