istock_000002058163xsmall

Jag har upptäckt Guitar Hero! Ja ja, jag vet att det är sent – jag är säkert en av de sista personerna i hela världen att upptäcka det!

Så är det i alla fall. Vi var i Holland förra helgen hos en av mina bästa vänner och där fanns detta fantastiska spel.

Jag är en hjälte! Så är det.

Jag älskar namnet på detta spel. Det ger en liksom hopp om att vara en hjälte. att vem som helst i sitt vardagsrum kan bli en hjälte! I love it!

Första gången jag provade spela gick det så klart hur dåligt som helst, men ganska snart började det flyta på, och som med allting annat, då blir man lite inspirerade och så försöker man lite till och lite till. Och helt plötsligt känner man sig som en riktig rocker! Jag ser nog inte ut som en, men man kan ju inte få allt:-).

Har saknat det här spelet som en galning sen helgen i Holland och vad händer då….? Min underbara man kommer hem med Guitar Hero som en tidig Valentines Day present i fredags! Du fantastiska man!

Så nu kan jag vara en hjälte varje dag. Och det tänker jag vara:-).